Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kontakt support fra dashboardet Få hjælp

Når du har brug for support til din Administreret WordPress -konto, kan du kontakte os via Get Help -dashboardet fra WordPress Admin.

Få Hjælp -dashboard til Administrerede WordPress -konti
  1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Få hjælp i venstre sidepanel.
  3. I Brug for hjælp? i panelet Indtast din e -mailadresse i feltet Svar til .
  4. Vælg en indstilling i feltet Hvorfor kontakter du support? rullemenu.
  5. Vælg et understøttet plugin fra Hvilket plugin kan vi hjælpe med? rullemenu.
  6. Indtast et emne .