Opret et rabatlink

Med din Managed WordPress Ecommerce -plan kan du oprette rabatlinks i din butik, der automatisk anvender en kupon og produkter på en indkøbsvogn. Du kan anvende denne kupon ved hjælp af en entydig URL, eller når en bruger besøger en eksisterende side på dit website. Alle rabatlinks, du opretter, overholder alle kuponindstillinger og -begrænsninger.

1. Log på WordPress
  2. Gå til Marketing > Kuponer .
  3. Vælg Tilføj kupon (eller vælg Rediger for at redigere en eksisterende kupon).
  4. Vælg fanen Rabat Links.
  5. Markér feltet Anvend via URL .
  6. Vælg, om du vil anvende kupon, når en bruger besøger en eksisterende side eller en unik webadresse .
  7. Hvis du valgte en eksisterende side , skal du vælge den side, der skal bruges, i den viste rullemenu.
  8. Hvis du vælger unik webadresse, indtaste webadressen kunden dild besøge for at anvende kuponen, og vælg en eksisterende side på dit websted fra rullemenuen Side Redirect.
  9. (Valgfrit) Indtast produkter, som du vil tilføje i indkøbsvognen, når rabatlinket besøges
  10. (Valgfrit) Vælg Udskyd Anvend, hvis du kun vil have, at kuponen skal anvendes, når kundens indkøbsvogn opfylder kuponkravene.
  11. Vælg Opdater for at gemme ændringer.