Opret app -adgangskoder

Når du har konfigureret multifaktorgodkendelse (MFA) , kan du bruge app-adgangskoder til at logge på ældre apps og enheder, der ikke understøtter sikkerhedskoder. Du skal kun logge på én gang med din tilfældigt genererede app -adgangskode i stedet for din almindelige e -mailadgangskode. Du kan bruge den samme app -adgangskode til flere enheder eller oprette en ny app -adgangskode til hver enhed.

1. Log på siden Ekstra sikkerhed . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Indtast bekræftelseskoden, der sendes til din telefon, eller brug Microsoft Authenticator -appen til at bevise, at du har adgang til din e -mailkonto.
  3. Vælg App -adgangskoder øverst på siden. Du skal have MFA aktiveret for at se denne mulighed.
    App -adgangskoder
  4. Vælg Opret .
  5. Indtast et navn for at hjælpe dig med at huske, hvornår du skal bruge adgangskoden, såsom navnet på din enhed. Vælg derefter næste .
    Opret navn på app -adgangskode
  6. Din adgangskode vises. Vælg kopiér adgangskode til udklipsholder , og gem din adgangskode et sikkert sted. Adgangskoden kan ikke vises igen.
    Opret navn på app -adgangskode
  7. Vælg Luk for at se en liste over dine app -adgangskoder. Herfra kan du oprette eller slette adgangskoder efter behov.

Næste gang du logger på din e -mailkonto, bliver du bedt om at indtaste din app -adgangskode. Du behøver kun at gøre dette en gang pr. App.

Relaterede trin

• For at slette app -adgangskoder skal du vælge Slet ud for adgangskoden og bekræfte, at du vil slette den.
  • App -adgangskoder er påkrævet, hvis du aktiverer SMTP -godkendelse og har MFA konfigureret.