GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Deaktiver installation af plugin og tema og opdateringer på mine hjemmesider i GoDaddy Pro

Du kan deaktivere installation af plugin og tema og opdateringer fra WP-admin-dashboardet på dine websites, så du kan kun installere og opdatere dem fra dit GoDaddy Pro-dashboard.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne, og vælg derefter White Label .
    Åbn indstillinger
  4. Naviger til Plugin- og temaindstillinger .
  5. Vælg både Deaktiver plugin- og temakodeditoren og Forhindre brugeren i at opdatere/installere plugins og temaer på sitet .
  6. Klik på Gem ændringer.

Bemærk: Ændringer af White Label -indstillinger påvirker alle websites, der bruger denne funktion.