Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Del Microsoft 365 -appfiler fra OneDrive eller SharePoint

Visse Microsoft 365 -planer leveres med webapps til forbedret samarbejde på tværs af din organisation. Du kan redigere og dele filer når som helst og hvor som helst - selv på mobilenheder.

1. Log på OneDrive eller SharePoint. ( Sådan gør du ).
  2. Vælg + Ny, og vælg en app på listen.
    Ny åbning til en liste over apps
  3. Øverst på siden skal du vælge eksemplet på teksten for at omdøbe dit dokument.
    Vælg eksempelnavnet for at omdøbe dokumentet
  4. Vælg Del i øverste højre hjørne.
    Knappen Del
  5. (Valgfrit) Vælg, om du vil tilpasse redigeringsadgang.
  6. Indtast navne eller e -mailadresser på de personer, du vil dele med.
  7. Vælg Send .
    Indtast navne eller e -mailadresser og Send

Dit dokument gemmes automatisk, så du kan lukke det, når du er klar.