Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log på OneDrive eller SharePoint

Overvej OneDrive som dit personlige bibliotek til opbevaring og organisering af alle dine dokumenter. Du kan få adgang til OneDrive -filer hvor som helst, på enhver enhed og redigere dem med Microsoft 365 -apps (onlineversionerne af Microsoft Outlook, Word, PowerPoint og Excel).

Når du arbejder som et team, skal du bruge SharePoint til problemfrit samarbejde. Du bliver mere produktiv end nogensinde med værktøjer til at dele nyheder, holde styr på begivenheder og administrere din organisations ressourcer.

Påkrævet: Du skal have Online Essentials, Premium eller Enterprise -planer for at få adgang til OneDrive eller SharePoint.
  1. Log på email.yourdomain (for eksempel email.coolexample.com ). Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Vælg menuen, og vælg OneDrive eller SharePoint .
    OneDrive og SharePoint -ikoner
  3. Når du har åbnet appen, kan du oprette, få adgang til og uploade nye dokumenter.