Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet en betalingsmetode

Du kan slette betalingsmetoder på din konto, som du ikke bruger i øjeblikket.

1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. VælgIkon med tre lodrette prikker menuen ved siden af den betalingsmetode, du vil fjerne. Vælg Slet .
  3. Der åbnes et nyt vindue.
    • Hvis betalingsmetoden er knyttet til et aktivt produkt, bliver du bedt om at vælge (eller tilføje) en anden betalingsmetode, før du kan slette denne.
    • Hvis betalingsmetoden ikke er knyttet til et aktivt produkt, kan du slette det.
  4. Vælg Bekræft slet eller Erstat med [valgt betaling] for at afslutte.

Flere oplysninger

• Hvis du har aktive produkter (angivet i faktureringsoplysninger ), skal du gemme mindst én betalingsmetode på din konto.
  • Føj yderligere betalingsmetoder til din konto når som helst.