Diskplads -revision

Der kan komme et tidspunkt, hvor din server løber tør for plads. Dette kan være skadeligt for din virksomhed, da mangel på diskplads kan medføre, at dit site ikke fungerer og potentielt mister kunder.

Symptomer

Dette er nogle symptomer, der kan indikere et diskpladsproblem:
  • Du modtager muligvis e -mails fra Plesk eller WHM om, at diskpladsbegrænsninger nås eller er blevet overskredet.
  • Du modtager muligvis fejlmeddelelser som f.eks. Ud af diskplads. Kan ikke skrive indhold til fil eller mislykkedes: Der er ikke mere plads på enheden.
  • Plesk eller WHM holder muligvis op med at fungere og viser fejl som f.eks. Disk kvote overskredet.

Fremgangsmåde

Det er vigtigt, at du hurtigt finder & løse diskproblemer. Nedenfor finder du artikler, der hjælper dig med at udføre en diskplads -revision på din server og reducere diskforbruget baseret på det, du finder.

Fremgangsmåde
Find områder for diskbrug på WHM/cPanel
Find områder med diskbrug på Plesk Linux
Find områder til diskbrug med SSH
Find områder med diskbrug i Windows
Forebyggelse af problemer med diskbrug
Find brug af inode
Fjern for mange inoder
Opgrader min Gen 4 VPS -server

GoDaddy -hostingtjenester

Vores servereksperter kan kontrollere din brug af diskplads, identificere store filer, komme med anbefalinger til pladsbesparelser og efter din godkendelse træffe foranstaltninger for at reducere diskplads. Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.