Find områder for diskbrug på WHM/cPanel

Det første trin i undersøgelsen af et diskbrugsproblem er at finde ud af, hvor indholdet bruges. Dette giver dig mulighed for at fjerne unødvendigt indhold (såsom gamle sikkerhedskopier) og foretage ændringer for at forhindre, at problemet opstår igen. For en fuld WHM/cPanel -dokumentation, sehttps://docs.cpanel.net

Advarsel: Hvis du ikke kender formålet med en fil eller mappe, skal du ikke fjerne den. Fjernelse af systemfiler eller mapper er uigenkaldelig og kan ødelægge serveren (ødelægge alle sites).
  1. Åbn WebHost Manager (WHM) direkte
  2. Du kan få en oversigt over dit diskforbrug ved at vælge Serveroplysninger i afsnittet Serverstatus til venstre.
  3. Rul ned til bunden af skærmen for at se serverens diskbrug.

4. For at finde diskforbruget efter domæne skal du gå til afsnittet Kontooplysninger og vælge Liste over konti .
  5. Bemærk: Hvis kvoter er aktiveret korrekt på din server, skal du se den disk, der bruges af hver cPanel -konto, i kolonnen Disk brugt. Vælg cP -ikonet for at starte til en cPanel -konto med en stor mængde diskforbrug. Hvis kvoter ikke er aktiveret (for eksempel på vores generation 3 servere), vil diskbrug ikke blive rapporteret korrekt i denne visning, og du bør kontrollere hver enkelt konto separat.

6. Fra cPanel, skal du vælge Brug ikonet Disk i Filer underafsnit.

7. Rul ned til bunden af skærmen, og vælg alternativknappen for at sortere efter diskbrug.

8. Herfra vil de største mapper være synlige øverst på listen.
    • Vælg caret ud for et hvilket som helst bibliotek, der skal udvides, og du vil se størrelserne på eventuelle undermapper.
    • Vælg carets ud for et hvilket som helst underbibliotek for at se nærmere på det.
    • Vælg på navnet på en mappe for at åbne den i filhåndteringen.
  9. For websitetspecifik brug kan du fjerne det fra Filhåndtering .
    • Gå tilbage til domænets hovedsider i cPanel.
    • Vælg Filhåndtering i afsnittet Filer .
    • Sørg for at vælge Vis papirkurv og Tøm papirkurv for at slette filerne permanent.

Næste trin

• Problemer med diskplads kan også være forårsaget af inoder. Når du har gennemgået dit diskpladsforbrug, skal du gå videre for at finde inode -brug .
  • Det er vigtigt at identificere og rette rodproblemet, der førte til, at diskpladsen blev opbrugt. Gå videre for at forhindre problemer med diskbrug .

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .