Få adgang til cPanel på min server

Sådan får du adgang til cPanel via et domæne eller en IP -adresse.

• Dit domænes DNS -oplysninger skal formidles, før du kan få adgang til cPanel med dit domænenavn. Hvis du ikke kan få adgang til cPanel -grænsefladen med dit domænenavn, skal du bruge dit domænes IP -adresse.
  • Det kan tage ca. 24-48 timer at formidle dit domæne, efter du har konfigureret dit website. Når dit domæne er formateret, skal du navigere til dit website via dit domænenavn (f.eks.https://example.com:2083 ).

For at få adgang til cPanel skal du udføre følgende trin:

1. Indtast en af følgende webadresser i din foretrukne browser. Erstat 192.168.0.1 med din IP -adresse og example.com med dit domænenavn:

• https://192.168.0.1:2083- Denne URL giver dig adgang til cPanel via en krypteret forbindelse med din IP -adresse.
    • https://example.com:2083- Denne URL giver dig adgang til cPanel via en krypteret forbindelse med dit domænenavn.
    • http://192.168.0.1:2082- Denne URL giver dig adgang til cPanel via en ukrypteret forbindelse med din IP -adresse.
    • http://example.com:2082- Denne URL giver dig adgang til cPanel via en ukrypteret forbindelse med dit domænenavn.
  2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode , og vælg derefter Log ind.