Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Dokumenter, som accepteres til bekræftelse af rigtigt navn til .cn-domæner

For at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn for .CN-domænenavne, skal du give os en af følgende dokumenttyper, baseret på det land eller område, hvor du er bosiddende eller er registreret.

Bemærk: Vi kan i øjeblikket kun acceptere .jpg- og .png -filformater til uploadede dokumenter.

Land/Region Type Dokumenter, som accepteres ved bekræftelse af rigtigt navn
Kina Enkeltpersoner
  • ID -kort fra Kina
  • Udenlandsk permanent bosiddende id -kort
  • Officers identitetskort
Virksomheder
  • Organisationskodecertifikat
  • Erhvervslicens
  • Certifikat for ensartet social kreditkode
  • Betegnelse for militær kode
  • Militærbetalt ekstern servicelicens
  • Certifikat for juridisk person fra offentlig institution
  • Resident Representative Offices of Foreign Enterprises registreringsformular
  • Social organisation Registreringscertifikat for juridisk person
  • Registreringscertifikat til websted for religionsaktivitet
  • Registreringscertifikat til privat enhed, der ikke er en virksomhed
  • Registreringscertifikat til registrering af fondens juridiske person
  • Erhvervslicens fra advokatfirma
  • Registreringscertifikat for udenlandsk kulturcenter i Kina
  • Resident Representative Office of Tourism Departements of Foreign Government Godkendelsesregistreringscertifikat
  • Licens til juridisk ekspertise
  • Registreringscertifikat til Socialtjeneste
  • Privat skoletilladelse
  • Licens til medicinsk institution
  • Notarius publiceringslicens
  • Beijing -skole for børn fra udenlandske ambassadepersonale i Kina tillader det
Hongkong/Taiwan/Macau Enkeltpersoner
  • Opholdstilladelse for beboere i Hongkong, Macao
  • Opholdstilladelse for indbyggere i Taiwan
  • Udenlandsk permanent bosiddende id -kort
  • Pas
  • Rejseoverførsler for indbyggere i Taiwan til at rejse ind eller ud af Fastlandet
  • Udgangs-tilladelse til at rejse til og fra Hong Kong og Macao
Virksomheder
  • Oversøisk organisationscertifikat
Alle andre lande/territorier Enkeltpersoner
  • Pas
Virksomheder
  • Oversøisk organisationscertifikat

Individuelle personer eller organisationer, som ikke kan give os den landespecifikke dokumentation, som er anført ovenfor, kan ikke fuldføre bekræftelse af rigtigt navn for at hoste en website eller e-mail på .cn-domænenavne.

Tips

• Farvebillede
  • En tomme grænse rundt om alle kanter af dokumentet/ID'et
  • Angiv kun forsiden af ét dokument/id, for- og bagside eller flere dokumenter/id'er vil blive afvist
  • ID -navnet viser navnet "Jòhn William, Dòe" skal indtastes som Fornavn: "John William," Efternavn: "Doe"
  • Pas skal signeres
  • Hvis dokumentet/id'et kun viser navnet på kinesisk, skal navnet også indtastes på kinesisk