Registrer .CN -domæner (validering af rigtigt navn)

Hvis du vil registrere et .cn -domænenavn, skal du validere dine kontaktoplysninger ved at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn, inden registreringen finder sted. Dette beviser, at du rent faktisk er registranten af domænet ved at uploade dit ID til os.

Du kan sikre dig, at du har det rigtige id ved hånden ved at se listen med acceptable former for id.

Bemærk: For at kunne registrere et .cn -domæne skal du gennemføre bekræftelse af rigtigt navn. Din registrering vil blive afventet, indtil bekræftelse af rigtigt navn er afsluttet. Når RNV er færdig, vil din registrering blive forsøgt på registreringsdatabasen. Hvis dit domæne ikke længere er tilgængeligt, refunderer vi dit ansøgningsgebyr.

1. Fra domæneadministratoren skal du klikke på enten Dokumentation påkrævet eller Afventende overførsel af dokument .
    1. Log ind på siden Mine produkter.
    2. Hvis ikke du automatisk omdirigeres, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter.
    3. Klik på Administrer ud for det domæne, som du ønsker at bruge.
    4. Fuldfør trin 1 ovenfor.
  2. Klik på Upload nyt dokument eller Brug eksisterende dokument
  3. Bemærk: Vi accepterer kun .jpg- og .png-filformater til uploadede dokumenter.

4. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Næste på hver af dem.

Bemærk: De oplysninger, du indtaster, skal stemme nøjagtigt overens med det id, du giver, ellers vil din anmodning blive afvist.

De oplysninger, du indtaster, bliver også den juridiske registrant af dit domænenavn.

Du vil modtage en e-mail inden for 5 dage ang. status på bekræftelse af dit rigtige navn.

Opdater kontaktoplysninger til bekræftelse af rigtigt navn

Du ønsker måske at foretage ændringer for at opdatere bekræftelse af dit rigtige navn. Denne proces er anderledes end den oprindelige proces for nye bekræftelser.

1. Log ind på siden Mine produkter.
  2. Hvis ikke du automatisk omdirigeres, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter.
  3. Klik på Administrer ud for det domæne, som du ønsker at bruge.
  4. Klik på Rediger på siden Domæneindstillinger under Kontaktoplysninger.
  5. Der vises et felt med følgende meddelelse: Du har allerede bestået bekræftelse af rigtigt navn. Klik på linket Upload dokumentation nederst i meddelelsen.
  6. Bemærk: Vi accepterer kun .jpg- og .png-filformater til uploadede dokumenter.

7. Vælg den dokumentation, du vil uploade, vælg feltet Jeg accepterer at tillade , og klik på Næste .
  8. Klik på OK.

Der kan gå op til fem dage, før ændringerne godkendes.