Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Domain Broker Service: en købers køreplan

Valg af et domænenavn er en af de vigtigste ting for din onlinetilstedeværelse. Men nogle gange er det perfekte domænenavn allerede registreret til en anden. Heldigvis har vi en løsning - Domain Broker Service . Vores professionelle domænemægleragenter vil gøre alt, hvad der er rimeligt, for at kontakte den nuværende ejer af domænenavnet for at prøve at forhandle om køb på dine vegne. Følg denne vejledning for en trinvis gennemgang af processen.

1: Indstil dit domænebudget

Begynd med at indstille det budget, du er parat til at bruge til dit perfekte domænenavn.

2: Høring og forhandling

Din Domain Broker Agent vil kontakte dig for at gennemgå dine oplysninger. Derefter kontakter de den nuværende domæneejer på dine vegne og forsøger at forhandle en salgspris.

3: Betal for dit nye domænenavn

Når først en pris er aftalt, foretager du betalingen og køber dit nye domæne.

4: Overfør dit domænenavn

Vi hjælper dig med at overføre dit nye domæne til din konto, så du kan begynde dit online eventyr.

5: Domænemæglertjeneste - hvad er det næste?

Tjek de forskellige tilgængelige muligheder for at oprette din online tilstedeværelse med dit nye domænenavn.