Download en liste, der kan eksporteres

Når du har oprettet en liste over dine domæner, der kan eksporteres, kan du downloade rapporten igen inden for 7 dage.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Eksporterede lister fra menuen Indstillinger .
    vælg eksporterede lister
  3. Find den eksporterede liste, som du vil downloade, og vælg derefter Download under Handling -overskriften. Din browser downloader filen.

Bemærk:

Bemærk: Du skal bekræfte din identitet, hvis du har domænebeskyttelse på dit domæne. Vi sender en bekræftelseskode automatisk, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i mere end 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.

4. Åbn den downloadede fil for at se dine domæneoplysninger. Du kan gemme filen lokalt på din enhed.