Føj mine domæner til en mappe

Føj domæner til en eksisterende mappe for at hjælpe med at organisere din domæneportefølje. Et enkelt domæne kan føjes til mange forskellige mapper på samme tid, og hver mappe kan indeholde et ubegrænset antal domæner. Mapper giver dig også mulighed for at administrere tilladelser til delegeret adgang .

Se en video om tilføjelse af domæner til mapper.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Føj til mappe fra handlingsmenuen.
    • Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Føj til mappe .
  4. Føj domæner til en bestemt mappe ved at vælge plustegnetplustegn ved siden af mappen. Domæner kan føjes til flere mapper på samme tid.
  5. Vælg Fortsæt for at gemme dine mappeindstillinger.

Du får vist en bekræftelse om succes , som fortæller dig, at domænerne blev føjet til mappen.