Redigér mine domænemapper

Rediger dine domænemapper og skift detaljer som navn og beskrivelse. Du kan også foretage ændringer af mappetilladelser for delegerede med adgang til dine domæner .

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg ikonet Mapper over din domæneliste, vælg den mappe, du vil redigere, og vælg Rediger mappe .
    vælg rediger mappe
  3. Rediger mappedetaljerne efter behov.
    Bemærk: Navnet på og beskrivelsen af mappen Alle domæner kan ikke redigeres.
  4. Vælg adgangsniveauet for delegerede ved at slå administrationsadgang og overførselsadgangstilladelser til eller fra.
  5. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.