Redigér mine domænemapper

Når du opretter en domænemappe, kan du redigere indstillinger når som helst.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst, og så Administrer mapper.
    Vælg Administrer mapper
  3. Klik på blyantsikonet ud for den domænemappe du vil redigere.
  4. Foretag dine ændringer, herunder mappetilladelser for delegerede.
  5. Klik på Gem.