Download og installer Office-apps til iPhone eller iPad

Hold dig produktiv med Office-apps. Hvis du har et Online Business Essentials-, Business Essentials- eller Business Professional-abonnement, kan du bruge de mobilapps, der er på din iPhone eller iPad. Du skal downloade den enkelte Office-app separat fra App Store.

1. Office-appen samler Microsoft Word, Excel og PowerPoint på ét sted og kan downloades til iOS. Scan denne QR-kode med din telefons kamera for at få Microsoft Office.
    gd-qr-kode til download af microsoft office-appen
  2. For at downloade yderligere apps eller få dem separat skal du vælge din foretrukne app og installere den:
  3. Åbn appen, og tryk på Log på.
  4. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse.
  5. Tryk på Næste.
  6. Du bliver viderestillet til en anden loginside for at indtaste din adgangskode.
  7. Tryk på Log ind.

Gentag disse trin for hver Office-app, du vil bruge.

Det kan tage adskillige minutter at synkronisere alt, afhængigt af hvor mange filer og mapper du har. Når synkroniseringen er udført, kan du få adgang til, oprette og dele alle dine dokumenter.