Føj min Microsoft 365-e-mail til Outlook på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-e-mail til Outlook på iPhone og iPad. Så kan du sende og modtage e-mails, lige meget hvor du er.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen? Download den i iTunes App Store. Tryk derefter på Kom i gang, vælg dine indstillinger, og gå til trin 4).
  2. Tryk på Menu > Gear-knap Indstillinger.
    Tryk på menuikonet, der viser et hus
  3. Tryk på Tilføj mail-konto > Tilføj e-mailkonto.
    Tilføj en e-mailkonto
  4. Angiv din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk på Tilføj konto.
    Tilføj din e-mailadresse, og tryk på tilføj konto
  5. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  6. Indtast din Microsoft 365-adgangskode, og tryk på Log på. (Du skal muligvis vælge, om din konto er en Arbejds- eller Skolekonto).
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  7. Din Microsoft 365-konto vises nu i Indstillinger. Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365-e-mailkonto vises i Indstillinger