Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en e -mailadresse til genoprettelse

Trin 2 i Konfigurer min Microsoft 365 -kontaserie .

Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, kan en e -mail til nulstilling af adgangskode sendes til din e -mailadresse til genoprettelse.

Disse trin gælder for din første Microsoft 365 -konto hos GoDaddy. Hvis du allerede har konfigureret en Microsoft 365 -e -mailadresse med GoDaddy, eller ikke kan huske at konfigurere den, skal du gå til Flere oplysninger for at få en vejledning.

1. Log på Microsoft 365 (vi anbefaler, at du gemmer denne side som bogmærke).
  2. Indtast din Microsoft 365 e-mail og adgangskode, og vælg Log på.
    Klik på Log ind
  3. Indtast din e -mailadresse til genoprettelse, og vælg Gem . Når din e -mailadresse til gendannelse er gemt, bliver du omdirigeret til dine Microsoft 365 -apps.
  4. Vælg Outlook for at afslutte konfigurationen af dine onlinemuligheder. Vælg dit sprog og dine logmuligheder, og så kan du se din Outlook-indbakke.

Din e -mailkonto er sikker, og du kan nulstille din adgangskode efter behov.

Flere oplysninger

• Hvis du har en eksisterende e -mailadresse hos os, eller ikke bliver bedt om at angive en genoprettelses -mail og Office og vælge Administrer ud for din e -mailadresse. Under Kontooplysninger kan du se, om du har angivet en e -mail til gendannelse. Hvis du ikke har det, skal du vælge Tilføj e -mail til gendannelse , indtaste din e -mail og Gem . Gå derefter til trin 4 skal du konfigurere din e -mail på en enhed .
  • Hvis dine loginoplysninger ikke virker, skal du se problemer med at logge på artiklen.