Opret min Microsoft 365-e-mailadresse

Trin 1 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Konfigurer din Microsoft 365-mailkonto, og opret din e-mailadresse på Email og Office-dashboard.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Hvis du allerede har en eksisterende Microsoft 365adresse fra GoDaddy, skal du vælge Tilføj bruger. Hvis dette er din første Microsoft 365adresse, skal du gå videre til næste trin.
    Tilføj en bruger med person-ikonet
  3. Vælg det domæne, som du vil bruge, og vælg derefter Fortsæt.
    Vælg domæne og Fortsæt
  4. Opret din e-mailadresse. Undlad at bruge tal eller specialtegn, da de er sværere for folk at huske og skrive. (Brug f.eks. dit navn: jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Angiv dit Fornavn og Efternavn.
    Angiv ny e-mailadresse og navn
  6. I Tilknyt domæner skal du bruge rullemenuen for at vælge Del ikke. (Tilknytning af domæner lader brugere dele kontakter og filer, hvis domænerne f.eks. er en del af én virksomhed.) Du får ikke vist denne mulighed, hvis dette er dit første domæne.
  7. Vælg Ja for at tildele administratortilladelser til denne konto. Hvis du allerede har en e-mailkonto, skal du vælge, om den nye e-mail, der konfigureres, er til dig eller en anden.
  8. Angiv en unik adgangskode i feltet Opret en adgangskode. (Det er vigtigt, at du opretter en adgangskode, der adskiller sig fra din GoDaddy-adgangskode.) Vælg først Opret min egen adgangskode, hvis du allerede har en e-mailkonto.
  9. Bemærk: Hvis du opretter en e-mailadresse til en anden bruger, skal du bruge en midlertidig adgangskode, så brugeren kan ændre den senere.

10. Angiv din tidligere e-mailadresse i feltet Send kontooplysninger til.
  11. Vælg Opret. Når din Microsoft 365adresse er klar, modtager du en bekræftelse på den e-mailadresse, du angav tidligere.
    Angiv e-mailadresse og opret.

Det tager et par minutter at konfigurere en e-mailadresse. Når du har modtaget din bekræftelses-e-mail, skal du fortsætte til næste trin og konfigurere din e-mail til gendannelse.