Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Send min første e -mail

Trin 4 i serien Konfigurer min Microsoft 365 -konto.

I dette sidste trin vil du sende en test -e -mail fra Outlook på internettet. Derefter skal du kontrollere din e -mail på din telefon eller computer og besvare test -e -mailen.

1. Log på Outlook på internettet med din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode.
  2. Vælg Ny meddelelse, og indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse i feltet Til : .
  3. Indtast "test" i Emne: og meddelelsens brødtekst.
  4. Vælg Send .
  5. Åbn din telefon eller computer e -mail -app. Når svaret vises , skal du vælge Besvar. (Det kan tage et par minutter at modtage din e -mail.)
  6. Indtast en meddelelse såsom "test bekræftet" i selve meddelelsen, og vælg Send .
  7. Gå tilbage til Outlook på internettet, og bekræft, at du har modtaget svaret. (Det kan tage et par minutter at modtage dit e -mailsvar).

Hvis du kan sende, modtage og svare med Outlook på internettet, er din e -mail klar!

Flere oplysninger

Hvad betyder "e -mail -bounceback"?