Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Min e -mailadresse blev konfigureret - hvad nu?

Tillykke! Du har oprettet din e -mailadresse, tilføjet en e -mail til genoprettelse og konfigureret din e -mailadresse på din telefon eller computer. Din e -mail er nu konfigureret og klar til brug. Her er hvad du kan gøre næste!

Anbefalede handlinger

Her er nogle ting som vores kunder ofte gør når de har konfigureret e-mail.

Få mest muligt ud af Microsoft 365

Hvis du har købt en Business- eller Business Premium Microsoft 365 -plan, har du adgang til yderligere Microsoft 365 -apps til din telefon og computer. Gennemse valgmulighederne for Microsoft 365 -abonnementer .