Min e -mailadresse blev konfigureret - hvad nu?

Tillykke! Du har oprettet din e -mailadresse, tilføjet en e -mail til genoprettelse og konfigureret din e -mailadresse på din telefon eller computer. Din e -mail er nu konfigureret og klar til brug. Her er hvad du kan gøre næste!

Du kan få flere tip til at bruge din konto i vores hurtigstartvejledning til Microsoft 365 .

Anbefalede handlinger

Her er nogle ting som vores kunder ofte gør når de har konfigureret e-mail.

Få mest muligt ud af Microsoft 365

Hvis du har købt en Business- eller Business Premium Microsoft 365 -plan, har du adgang til yderligere Microsoft 365 -apps til din telefon og computer. Gennemgang Microsoft 365 -planvalg .