En hurtigstartguide til Microsoft 365 fra GoDaddy

Velkommen til Microsoft 365! Du har nu professionel e -mail, der bruger dit domænenavn, samt værktøjer til at øge samarbejde og produktivitet. Med Microsoft 365 er din e -mail og filer forbundet på tværs af dine enheder, så du får mere gjort, uanset hvor din virksomhed fører dig hen. Lad os komme i gang!

Tour -e & Kontor

Her er nogle af de ting, du kan gøre med Microsoft 365 fra GoDaddy.

Giv det en chance!

Nu hvor du ved, hvad du kan gøre i e & Office Dashboard, læs videre for trin til at begynde at bruge din e -mailkonto.

Log på din e -mail

Log på Office -startsiden for at få adgang til Outlook og de andre Office -apps.

1. Gå til Microsoft 365 -logonside.
    • Du kan også logge på din e-mail med dit domænenavn. Hvis dit domæne f.eks. er coolexample.com, er din e-mails logonside email.coolexample.com. Brugerdefiner din logonside med brand.
    logonside til Outlook Web Access
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Microsoft 365. Brugernavn og adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her.
  3. Vælg Log ind . Office -startsiden åbnes.
  4. Vælg Outlook for at gå til din e -mail.

Download og installer Office

Med Business Professional -planer og nyere installerer du Office -apps på op til 5 enheder. Få mere at vide om downloading af Office -apps .

1. Log på e & Office -dashboard .
  2. Vælg Download Office , og log ind med din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode.
  3. Vælg Installer Office , og følg derefter de angivne trin.
    Log ind-side

Konfigurer e -mail på dine enheder

Se vores instruktioner til opsætning af e -mail på dine mobile eller stationære enheder. Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen. På mobil skal du installere Outlook fra App Store til iOS eller fra Google Play Store til Android.

Bemærk: Hvis du vil flytte gammel e -mail til din nye konto, skal du eksportere din e -mail og derefter importere den til Outlook som en PST -fil .

Del filer og dokumenter

Opret og del dokumenter med Office online. Med Business Professional -planer og nyere kan du også oprette og dele filer med OneDrive eller SharePoint .

1. Log på Microsoft 365 med din e -mailadresse og adgangskode.
  2. Åbn eller opret et dokument.
  3. Vælg Del i øverste højre hjørne.
    Del -knappen i Word
  4. Indtast et navn eller en e -mailadresse, og vælg derefter Send .

Du kan også dele filer fra Office -stationære apps ved at gå til Filer og derefter Del .

Opret en ny bruger

Efterhånden som dit team vokser, er du muligvis nødt til at oprette en anden brugerkonto .

1. Log på e & Office -dashboard .
  2. Vælg Køb flere e -mail . Du skal muligvis vælge dit domæne, hvis du har mere end et på din konto.
  3. Under Opret ny e -mailkonto skal du indtaste kontooplysningerne.
  4. Vælg Opret .

Bemærk: Din konto indeholder flere gratis e -mailadresser, hvis du ikke behøver at konfigurere en personlig postkasse (f.eks. For en medarbejder). Disse adresser, såsom aliasser og distributionsgrupper, kan forbedre teamwork og få en mindre virksomhed til at se større ud.