Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor er nogle af mine domæner ikke kvalificerede?

Når du konfigurerer din e -mailkonto, vil du måske se nogle domæner angivet som ikke kvalificerede eller nedtonede i din E & Office -dashboard (for Microsoft 365) eller Workspace Control Center (til Workspace Email). Dette skyldes, at du kun kan have en type e -mailkonto for hvert domæne.

Du får f.eks. En fejlmeddelelse, hvis du forsøger at konfigurere Microsoft 365 med et domæne, der allerede er brugt af Workspace Email.

Microsoft 365 kan ikke overføres til andre platforme. Workspace Email kan imidlertid overføres til Microsoft 365 .