Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download mine oplysninger

Du kan downloade en kopi af alle dine kontooplysninger.

1. Gå til din GoDaddy kontaktpræferencer . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger i afsnittet beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Klik på Download dine oplysninger . Vi opretter en CSV -fil, der indeholder alle dine data, og sender den derefter til standardplaceringen for download på din computer.