GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download mine data fra GoDaddy Pro

Du kan anmode om at downloade alle data, som GoDaddy Pro har for din konto.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter Indstillinger .
    Åbn indstillinger
  4. Vælg fanen Profil .
  5. I afsnittet Eksportér personlige data skal du vælge Anmod om dataeksport.

Bemærk: Det kan tage noget tid at eksportere dataene.

6. Når dataene er klar, vises meddelelsen Dataeksport fuldført i øverste højre hjørne. Vælg på linket for at starte overførslen. Linket er gyldigt i 7 dage.