GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download min GoDaddy Pro -faktura i PDF

Du bliver faktureret månedligt, når du bruger premiumfunktioner til dine hjemmesider i GoDaddy Pro, og du kan downloade fakturaen som en PDF -fil.

Bemærk: Fakturaer oprettes den 5. dag i måneden for den foregående måneds brug.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter Fakturering .
    Åbn indstillinger
  4. Alle fakturaer findes i højre side. Vælg den faktura, du vil downloade. Vælg derefter PDF i øverste højre hjørne.