Eksempel på min hjemmeside i Windows Hosting

Når du har foretaget ændringer på din Windows -hostingwebsite, skal du bruge funktionen Eksempel i Plesk til at se, hvordan den ser ud for besøgende, før du offentliggør dine ændringer.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ud for den Windows -hostingkonto, du vil have vist.
  3. I konto Dashboard vælge Plesk Admin.
  4. Vælg Forhåndsvisning på Plesk -hjemmesiden i midten af siden under domænenavnet.
    vælg forhåndsvisning