Aktivér SMTP -godkendelse

SMTP -godkendelse bruges til at sende e -mail fra apps, rapporteringsservere og multifunktionsenheder (såsom printere og scannere). Vi anbefaler kun at aktivere SMTP -godkendelse for brugerkonti, der kræver det, da dine standard Exchange -indstillinger er mere sikre.

Hvis du har aktiveret sikkerhedsstandarder , vil aktivering af SMTP -godkendelse automatisk deaktivere disse indstillinger for din organisation. Du kan enten fortsætte med at bruge multifaktorgodkendelse (MFA) med en app-adgangskode eller deaktivere MFA for brugeren.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at administrere SMTP -godkendelse. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af brugeren.
  3. Rul ned til Kontooplysninger, og vælg Avancerede indstillinger .
    Avancerede indstillinger
  4. Slå til / fra -knappen for SMTP -godkendelse.
    Skift til SMTP -godkendelse
  5. Vælg Fortsæt for at bekræfte, at du vil aktivere SMTP -godkendelse for denne bruger.

Flere oplysninger

• Deaktiver til / fra -knappen for at deaktivere SMTP -godkendelse.
  • Lær mere om SMTP -godkendelse fra Microsoft.