Fejl: Kontrollér dine MX -fortegnelser, og prøv igen

Du har fulgt instruktionerne for at konfigurere Microsoft 365 fra GoDaddy på et eksternt domæne, og nu får du meddelelsen Kontrollér dine MX -fortegnelser, og prøv igen , eller modtag ikke e -mail efter 48 timer. Du skal muligvis slette nogle gamle DNS -poster, som ikke længere er nødvendige.

1. Log på den eksterne domænekonto, hvor du konfigurerer Microsoft 365.
  2. Følg instruktionerne for at tilføje DNS -fortegnelser til dit eksterne domæne .
  3. Slet MX -poster, der ikke er en del af Microsoft 365 -installationsvejledningen, såsom mailshare1- og smtp -poster.
  4. Slet eventuelle autodisc SRV -fortegnelser.
  5. Slet alle secureserver.net TXT -fortegnelser.
  6. Gem dine ændringer.

Det kan tage op til 24 timer, før disse ændringer træder i kraft. Log ind på den GoDaddy -konto, hvor du konfigurerer Microsoft 365, og se om dine nye e -mailkonti fungerer. Hvis ikke, bedes du ringe til Support.