Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstil e -mail -destination for mit domæne hos en anden virksomhed

Da dit domænenavn er hos en anden registrator eller på en anden konto, skal du tilføje TXT-, CNAME-, MX- og SRV -fortegnelser, før du kan begynde at bruge din Microsoft® Microsoft 365 fra GoDaddy e -mail. Dine oplysninger findes på din Microsoft 365 -konto.

1. Log på din konto hos det andet firma.
  2. TXT -fortegnelse : Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  3. CNAME -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en CNAME -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  4. MX -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en MX -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  5. SRV -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en SRV -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.

Hjælp til specifikke virksomheder:

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .

Flere oplysninger

• Hvis du har eksisterende e -mail -destinationsfortegnelser på dit domæne, skal du fjerne de gamle fortegnelser, før din Microsoft 365 -e -mail fungerer.