Indstil e -mail -destination for mit domæne hos en anden virksomhed

Hvis dit domænenavn er hos en anden registrator eller din DNS administreres af en anden virksomhed, skal du opdatere dine DNS -indstillinger. Du skal tilføje dine TXT-, CNAME-, MX- og SRV -fortegnelser, før du kan bruge din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto.

Trin 1: Find dine DNS -fortegnelser

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Øverst på dit dashboard kan du se et banner, der siger, at din e -mail endnu ikke kan modtage e -mail. Vælg Hjælp mig med at ordne dette for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg hjælp mig med at ordne dette i banneret på dashboardet

Trin 2: Tilføj og opdater dine DNS -fortegnelser

1. Log på din konto med din nuværende DNS -vært .
    • Hvis du allerede har en SPF- eller MX -post i din DNS, skal du fjerne den, før du tilføjer dine GoDaddy -fortegnelser.
  2. TXT -fortegnelse : Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  3. CNAME -fortegnelser : Find hvor du vil tilføje en CNAME -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  4. MX -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en MX -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  5. SRV -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en SRV -fortegnelse, og derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.

For at bekræfte dine nye DNS -indstillinger skal du logge på din konto og derefter vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! . Når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug, sender vi dig en e -mail. DNS -ændringer kan tage op til 48 timer, før de begynder at blive vist på internettet, men vil normalt være hurtigere.

Hjælp til specifikke virksomheder:

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis der er eksisterende e -mail -destinationsfortegnelser på dit domæne, skal du fjerne de gamle fortegnelser, før din Microsoft 365 -e -mail fungerer.