Indstil e -mail -destination for mit domæne på en anden GoDaddy -konto

Hvis dit domænenavn er på en anden GoDaddy -konto, skal du opdatere dine DNS -indstillinger. Du skal tilføje og opdatere dine TXT-, CNAME-, MX- og SRV -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

Påkrævet: Før du kan finde værdierne for hver fortegnelse i din e & Office Dashboard, skal du bekræfte dit domæneejerskab .

Trin 1: Find dine DNS -fortegnelser

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Øverst på dit dashboard kan du se et banner, der siger, at din e -mail endnu ikke kan modtage e -mail. Vælg Lad os ordne dette for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg lad os ordne dette i banneret på dashboardet

Trin 2: Tilføj og opdater dine DNS -fortegnelser

1. Log på din anden GoDaddy -kontos domænekontrolcenter .
  2. Vælg dit domænenavn.
  3. Rul ned til afsnittet Yderligere indstillinger , og vælg derefter Administrer DNS .
  4. Under DNS -fortegnelser skal du vælge Tilføj . Tilføj følgende optegnelser:
    • TXT -fortegnelse : Vælg TXT som Type , og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard. Vælg Tilføj fortegnelse .
    • CNAME -fortegnelser : Vælg CNAME som Type , og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard. Vælg Tilføj fortegnelse .
    • MX -fortegnelser : Vælg MX som Type , og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard. Vælg Tilføj fortegnelse .
    • SRV -fortegnelser : Vælg SRV som Type , og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard. Vælg Tilføj fortegnelse .

For at bekræfte dine nye DNS -indstillinger skal du logge på din konto og derefter vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! . Når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug, sender vi dig en e -mail. DNS -ændringer kan tage op til 48 timer, før de begynder at blive vist på internettet, men vil normalt være hurtigere.