Indstil e -mail -destination for mit domæne på en anden GoDaddy -konto

For at konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse på et domæne på en anden GoDaddy -konto skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De værdier, du har brug for for hver nye fortegnelse, findes på din Microsoft 365 Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på din anden GoDaddy -kontos domænekontrolcenter .
  2. Vælg dit domænenavn.
  3. I afsnittet Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS .
  4. Under Fortegnelser skal du vælge TILFØJ . Brug rullemenuen til at tilføje følgende:
    • TXT -fortegnelse: Vælg TXT , indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto, og Gem .
    • CNAME : Vælg CNAME , indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto, og Gem .
    • MX -fortegnelser: Vælg MX , indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto, og Gem .
    • SRV -fortegnelser: Vælg SRV , indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto, og Gem .

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .