Bekræft domæneejerskab på en anden GoDaddy -konto

For at konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne på en anden GoDaddy -konto skal du ændre dine DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din e -mail -destination.

Den TXT -postværdi, som du skal oprette, findes på din Microsoft 365 -konto. Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på din anden GoDaddy -kontos domænekontrolcenter .
  2. Vælg dit domænenavn.
  3. I afsnittet Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS .
  4. Under Fortegnelser skal du vælge TILFØJ .
  5. Vælg TXT i rullemenuen.
  6. Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  7. Vælg Gem.

Relateret trin

• Få GoDaddy til at kontrollere din TXT -fortegnelse ved at logge på din Microsoft 365 -konto og vælge Jeg indstillede min TXT -fortegnelse. Kontrollér venligst! Når dit ejerskab er bekræftet, ser du resten af din Microsoft 365 -installationsvejledning. Brug disse til at indstille din Microsoft 365 -maildestination for dit domæne .