Opdatering af kontaktoplysninger for .es domænenavn Trin 2

Processen for opdateringer af registranter og administrative kontaktpersoner er unik for .es domænenavne. Brug nedenstående oplysninger til at foretage en ændring af dine .es registrant -kontaktoplysninger.

Bemærk: Før du kan opdatere dine .es -kontaktoplysninger, skal du kontakte kundesupport og anmode om registrant- og administrator -id -koder.

Sådan opdateres .es domænenavnsregistrantens kontaktoplysninger

1. Når du har modtaget registrant- og admin -id -koder i registrantopdaterings -e -mailen fra os, skal du logge ind på Red.ES og derefter udfylde følgende felter:
    • Identificador — Indtast administrator -id'et.
    • Contraseña — Indtast den adgangskode, du modtog fra .es -registeret, i en e -mail fra plandedominios@red.es.
    • Bemærk: Dit domænenavn vil være i emnelinjen i e -mailen.

2. Klik på Autentificarse .
  3. Vælg Solicitud Transmision de dominio, og udfyld derefter følgende felter:
    • Nombre de Dominio — Indtast domænenavnet med små bogstaver.
    • Titular Nuevo Identificador — Indtast den nye registrant -id.
    • PCA Nuevo Identificador Indtast den aktuelle administrator -id.
  4. Klik på Fortsæt .
  5. Ved siden af Tramitacion si DINIe Certificado ... skal du klikke på Fortsæt .
  6. I pop op -vinduet skal du vælge Gennemse , finde den aktuelle domænenavns admin -kontaktpersons foto -id eller pas -kopi og derefter klikke på Finalizar solicitud . Der vises en bekræftelsesskærm.

Bemærk: Du skal uploade en .JPG -kopi af den nuværende administrators foto -id, der svarer til det id -nummer, du sendte til os i opdateringsanmodningen. Hvis du indsender et kørekort, skal staten, provinsen og landet stemme overens med administratorens adresseoplysninger.

En e -mail om bekræftelse og godkendelse af transmission sendes til domænenavnets administrator e -mailadresse.

7. Når du modtager godkendelses -e -mailen, skal du klikke på Bekræft eller Acceptér . Vinduet Acceptér transmission af domæne vises.
  8. Vælg Ja for at acceptere transmissionsprocessen for domænet, og klik derefter på Fortsæt . Vinduet for den nye registrants accept af betingelser vises.
  9. Fra afsnittet Akkrediteret registrator vælger du Akkrediteret registrator , vælger NØGLE-SYSTEMER i rullemenuen og klikker derefter på Næste .
  10. Rul ned til bunden af siden, og klik på Tramitacion si DNIe Certificado ...
  11. I pop op -vinduet skal du vælge Gennemse , finde den aktuelle domænenavns registrants kontaktpersons foto -id eller kopi af pas og klikke på Finalizar solicitud . Der vises en bekræftelsesskærm.

Bemærk: Du skal uploade en .JPG -kopi af den nuværende administrators foto -id, der matcher det id -nummer, som du sendte til os i opdateringsanmodningen.

En bekræftelses -e -mail sendes til domænenavnets administrator e -mailadresse.

12. Når administratoren modtager bekræftelses -e -mailen, skal de svare på den oprindelige e -mail for opdatering af registrant, de har modtaget fra os, så vi kan færdiggøre processen i vores system.

Bemærk: Dit domænenavn vil være i emnelinjen i e -mailen.