Fejlfinding af FileZilla FTP-forbindelser

Hvis du har problemer med at etablere en FTP-forbindelse til din hostingkonto ved brug af FileZilla, kan oplysningerne nedenfor være en hjælp til at løse dit problem.

Forkert adgangskode

Hvis du ikke indtaster den korrekte adgangskode til din hostingkonto, producerer FileZilla følgende fejl:

Kommando: PASS **********
Respons: 530 login-godkendelse mislykkedes
Fejl: Kritisk fejl
Fejl: Kunne ikke etablere forbindelse til server

Se Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode for at udbedre dette problem.

Forkert brugernavn

Hvis du ikke indtaster det korrekte brugernavn, producerer FileZilla ikke en unik fejl.

Hvis du er usikker på din hostingkontos brugernavn, kan du dog finde oplysningerne i Find dit FTP-login/brugernavn.

Forkerte DNS-oplysninger

Dit domænenavn skal pege på din hostingkonto. Dette sker ved at pege dit domænenavns DNS A-fortegnelse mod din hostingkontos IP-adresse. Hvis du ikke ved helt præcist, hvad det betyder, skal du ikke bekymre dig. Du kan bruge disse oplysninger til at kontrollere problemet.

Sådan kontrollerer du dit domænenavns DNS-oplysninger

1. Find og skriv din hostingkontos IP-adresse ned. Se Hvad er min websites IP-adresse? for at få yderligere oplysninger.
  2. Kontrollér dit domænenavns A-fortegnelse, og skift den, hvis det er nødvendigt. Se
    for at få yderligere oplysninger. Du skal kigge efter A (Host) fortegnelsen med @ i dens Host kolonne. Den skal stemme overens med din hostingkontos IP-adresse.

Andre DNS-forbindelsesproblemer

Der kan være andre problemer, der påvirker din evne til at etablere forbindelse med din hostingkonto ved brug af FileZilla, som du kan løse ved at bruge en anden værdi som din Host i FileZilla.

Prøv at indtaste følgende som din Host i FileZilla, i stedet for dit domænenavn (i hvert eksempel skal du erstatte smarteksempel.com med dit domænenavn):

• Din hostingkontos IP-adresse. Se Hvad er min websites IP-adresse? for at få yderligere oplysninger.
  • ftp.smarteksempel.com
  • ftp://smarteksempel.com
  • ftp://din IP-adresse, f.eks., ftp://1.1.1.1