Hvad er FTP?

File Transfer Protocol (FTP) bruges til at flytte filer fra din computer til din værtskonto og omvendt. Du skal have en FTP-klient, før du kan bruge FTP. Du kan bruge mange forskellige klienter, men vi anbefaler FileZilla.

Bemærk: Vores hostingkonti understøtter kun passiv FTP. Denne indstilling findes i de fleste FTP-klienter og software til hjemmesidedesign, som understøtter udgivelse med FTP.

Næste trin

Måden, du flytter dine filer på, afhænger af, hvilken type værtskonto du har.