Upload filer til min Windows -hostingkonto med FTP og FileZilla

Du kan uploade filer fra din computer til din Windows -hostingkonto ved hjælp af FTP (File Transfer Protocol). De fleste FTP -klienter fungerer, og disse trin forklarer, hvordan du bruger FileZilla til at flytte filer til din hjemmesides rodmappe.

Før du starter, skal du bruge disse oplysninger:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start FileZilla, og udfyld disse felter:
    FeltDet skal du indtaste ...
    VærtDin IP-adresse eller domænenavnet
    BrugernavnDit FTP-brugernavn
    AdgangskodeDin FTP-adgangskode
    Port21
  2. Klik på Hurtig forbindelse . FileZilla opretter forbindelse til din hostingkonto.
  3. I afsnittet Ekstern site skal du vælge dit websites rodmappe. For dit primære domænenavn i Windows Hosting er det httpdocs -mappen. Rodmappen kan være anderledes for et sekundært eller yderligere domæne .
    vælg httpdocs
  4. I afsnittet Lokal hjemmeside skal du gennemse mappen med de filer, du vil uploade.
    vælg mine hjemmesidefiler
  5. I afsnittet Lokal site skal du vælge de filer (eller mapper), som du vil uploade, og trække dem til afsnittet Ekstern site .
    kopiere mine filer til httpdocs

Bemærk: Upload af filer kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen på dine filer og din internetforbindelse.