Sikkerhedskopiér min hjemmeside i Windows Hosting

Du bør altid sikkerhedskopiere dit website - der er ingen anden måde at forberede dig på det uventede på. GoDaddy giver dig tre muligheder for sikkerhedskopiering:

MetodeYderligere gebyrInstruktioner
AutomatiskJaTilgængelig via Sikkerhedskopiering af hjemmeside
ManuelIngenBrug denne artikel
PlanlagtIngenBrug denne artikel

Manuel sikkerhedskopiering i Plesk

Advarsel:

Manuel sikkerhedskopiering af dit website i Plesk bringer det midlertidigt ned. Besøgende på dit website vil se en side med 503 midlertidigt utilgængelige tjenester.

1. Fra Plesks hjemmeside skal du klikke på Backup Manager .
  2. Klik på Sikkerhedskopiér.
  3. Udfyld felterne på skærmen. Vær meget opmærksom på området Sikkerhedskopier indhold - for at sikkerhedskopiere dit website skal du vælge Domænekonfiguration og indhold .
  4. Klik på OK

Du bør også sikkerhedskopiere databaser på din konto .

Planlagte sikkerhedskopier i Plesk

1. Fra Plesks hjemmeside skal du klikke på Backup Manager .
  2. Klik på Flere handlinger og derefter på Indstillinger for planlagt sikkerhedskopiering .
  3. Udfyld felterne på skærmen. Vær meget opmærksom på området Sikkerhedskopier indhold - for at sikkerhedskopiere dit website skal du vælge Domænekonfiguration og indhold .
  4. Klik på OK