Gendan min hjemmeside i Windows Hosting

Du kan gendanne dit website fra en sikkerhedskopi, hvis det bliver hacket eller beskadiget. Hvordan du fuldfører gendannelsen afhænger af, hvordan du oprettede sikkerhedskopien:

Jeg brugte ... Sådan gendanner du dit website ...
Sikkerhedskopiering af hjemmeside SeGendannelse af filer efter sikkerhedskopiering
Lokal sikkerhedskopi (FTP) Upload dine filer via FTP
Plesk's manuelle sikkerhedskopier Brug denne artikel
Jeg har ikke en sikkerhedskopi! Kontakt kundesupport

Gendan fra manuel Plesk -sikkerhedskopi

Advarsel:

Hvis du gendanner dit website via Plesk, fjernes det midlertidigt. Besøgende på dit website vil se en side med 503 midlertidigt utilgængelige tjenester.

1. Fra Plesk -hjemmesiden skal du klikke på Backup Manager .
  2. Klik på Navnet på den sikkerhedskopi, du vil bruge.
  3. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på Gendan .

Bemærk: Valg af databaser gendanner ingen databaser.