Gendan min hjemmeside i Windows Hosting

Du kan gendanne dit website fra en sikkerhedskopi, hvis det bliver hacket eller beskadiget. Hvordan du fuldfører gendannelsen afhænger af, hvordan du oprettede sikkerhedskopien:

Jeg brugte ... Sådan gendanner du dit website ...
Sikkerhedskopiering af hjemmeside SeGendan mit site ved hjælp af hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier
Lokal sikkerhedskopi (FTP) Upload dine filer via FTP
Plesk's manuelle sikkerhedskopier Brug denne artikel
Jeg har ikke en sikkerhedskopi! Kontakt kundesupport

Gendan fra manuel Plesk -sikkerhedskopi

Advarsel:

Hvis du gendanner dit website via Plesk, fjernes det midlertidigt. Besøgende på dit website vil se en side med 503 midlertidigt utilgængelige tjenester.

1. Fra Plesk -hjemmesiden skal du klikke på Backup Manager .
  2. Klik på Navnet på den sikkerhedskopi, du vil bruge.
  3. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på Gendan .

Bemærk: Valg af databaser gendanner ingen databaser.