Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfinding: Modtageren kan ikke betale en fejlmeddelelse i øjeblikket

Hvis der er et banner i din forhandlerprovisionsrapport, der siger, at din betalingsmodtagerkonto ikke kan betales i øjeblikket, er der et problem med oplysningerne om din betalingsmodtagerkonto. Når du har løst problemet, skal du begynde at modtage dine kommissionsbetalinger.
Lyserødt banner med en betalingsmeddelelsesrelateret fejlmeddelelse

Bemærk: Du kan ikke ændre, hvilken betalingsmodtagerkonto der er knyttet til din forhandlerkonto. Du kan dog til enhver tid opdatere dine betalingsmodtagerkontooplysninger for at justere betalingsoplysningerne.

1. For at spore problemet skal du først notere det kaldte kaldenavn med betalingsmodtager, som er nævnt i fejlmeddelelsen.
  2. Gå til din GoDaddy Min profil , og vælg Betalere .
  3. Klik på Vis/rediger ud for betalingsmodtageren, som blev nævnt i fejlmeddelelsen.
  4. Kontrollér de fire afsnit, der er anført øverst på skærmen. Når alle sektioner er korrekt udfyldt, ser du en grøn cirkel omkring hvert trin øverst på siden.
    • Hvis et afsnit ikke har en grøn cirkel omkring sig, er der et problem med oplysningerne i dette afsnit.
    • I eksemplet nedenfor skal skatteformularerne stadig udfyldes.
      Betalingsmodtagerkonto med 2 ud af 4 grønne cirkler
  5. Vælg Rediger i skærmbilledet Indtastning af betalingsoplysninger.
  6. Gennemgå og opdater dine betalingsmodtagers oplysninger efter behov.
    • Denne fejlmeddelelse skyldes ofte et problem med din skatteformular. Sørg for at udfylde formularen nøjagtigt og fuldstændigt. Vores compliance -team vil bekræfte din formular og kontakte dig inden for et par timer efter indsendelse, hvis der er behov for yderligere oplysninger.
  7. Når du er færdig med dine opdateringer af betalingsmodtagerkontoen, skal du vente et par timer og derefter markere Rapporter > Provisioner i Forhandlerkontrolcenter . Fejlen skulle ikke længere vises.
    • Hvis der er gået et par timer siden du indsendte dine opdateringer, og du stadig ser en fejlmeddelelse, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp. Vores GoDaddy -guider er klar til at hjælpe.