Færdiggør detaljerne, og send min marketing -e -mail

Trin 5 i Opret og send marketing -e -mails .

I det sidste trin får du endnu en chance for at gennemgå dit e -mailindhold, og du kan gennemgå din emnelinje.

Dine afsenderoplysninger udfyldes automatisk fra dine websiteoplysninger, men du kan redigere afsenderens navn og svare på e -mail.

• Afsendernavnet er, hvem e -mailen sendes fra. Det kan være dit navn eller dit firmanavn. Det er det navn, der vises i andres indbakke.
  • Svar -e -mailen er den adresse, der modtager svar, hvis nogen sender dig et svar.

Vælg at sende e -mailen nu, eller planlæg den, der skal sendes senere. Hvis du sender din e -mail på et senere tidspunkt og tidspunkt, sender den den i den tidszone, der er knyttet til din konto. Gå til Indstillinger > E -mail, hvis du vil ændre tidszonen.

Den sidste ting at kontrollere er sporingsindstillingerne. Som standard sporer vi, hvem der klikker på links i din e -mail for dig. Når du har sendt en e -mail, kan du se, hvordan din e -mail klarede sig. Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil deaktivere kliksporing.

Du er endelig klar til at gå! Vælg Send eller Planlæg , så er du færdig.

Giv dine e -mailmodtagere en dag eller to for at åbne dine e -mails, og tjek derefter igen, hvordan din marketing -e -mail klarer sig.