Tilpas afsnittet Kontakt os

Afsnittet Kontakt os er et effektivt værktøj til at skabe forbindelse til dine kunder. Brug det til at vise din adresse og placering, åbningstider, e-mailadresse, telefonnummer og WhatsApp-information.

Kunderne kan endda indsende en formular, inklusive vedhæftninger. Når en kunde udfylder formularen, scanner vi den for virus og malware, og så leveres den til en e-mailadresse, som du vælger.

Bemærk: Kunder kan vedhæfte op til 10 filer. Hver fil skal være mindre end 10 MB, og den samlede størrelse på vedhæftningerne skal være under 15 MB. Kunderne kan sende følgende filtyper:

Medier: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .mp4, .m4a, .vid, .qt, .mov, .mpeg, .mpga, .mp2, .mp2a, .mp3, .m2a, .m3a, .msvideo, .ogg, .3gpp, .webm, .webp, .flac, .wav, .tiff, .mkv, .mk3d og .mks.
Dokumenter: .doc, .docx, .dot, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .odp, .odt, .potx, .ppsx, .pdf, .txt, .text, .conf, .def, .list, .log, .in og .ini.
Andet : .zip, .otf, .woff og .woff2.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger hjemmeside for at åbne hjemmesidens tekstredigeringsprogram.
  4. Vælg afsnittet Kontakt os. Hvis du ikke har et Kontakt os-afsnit, eller hvis du gerne vil tilføje et andet Kontakt os-afsnit, skal du gå til den ønskede side og placering og tilføje et afsnit.
  5. Brug knapperne i redigeringsmenuen til højre til at vise eller skjule forskellige dele i Kontakt os-formularen, fx layout, farve, WhatsApp osv.
    • Vælg det ønskede layout, og vælg Tilføj. Ændr layoutet, når du har lyst.
    • Når WhatsApp-chatknappen er slået til, kan du indtaste dit WhatsApp-nummer.
    • Når kontaktformularen er slået til, kan du indtaste den e-mailadresse, som du vil have henvendelserne sendt til.
  6. Tilpas titlen, overskriften, beskrivelsen og kontaktoplysningerne efter behov. Felter, der ikke udfyldes, fjernes fra din formular og gendannes, hvis der tilføjes tekst.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Vælg Færdig for at gå tilbage til afsnitsniveauet over det nuværende afsnit.
  8. Brug Forhåndsvisning til at se resultaterne på computer og mobil. Udgiv din hjemmeside, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.