Find indstillinger til min Microsoft 365-server

Bemærk: Fra oktober 2022 kan Microsoft 365-konti, der er konfigureret som POP og IMAP ikke blive forbundet til deres postkasser i mailklienter, som bruger Basic godkendelse. Basic godkendelse er en gammel branchestandard, som bliver frarådet. Vi anbefaler, at du opdaterer din konto til at bruge Exchange-indstillinger (det står måske anført som Office 365 eller Microsoft 365, afhængig af din mailklient). Få mere at vide fra Microsoft.

Vi anbefaler at bruge Exchange-indstillinger med din Microsoft 365-konto. Visse e-mailklienter understøtter imidlertid ikke Exchange, og du skal da bruge dine serverindstillinger til at konfigurere e-mailklienten manuelt.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I øverste højre hjørne skal du vælge tandhjulsikonet indstillingerIndstillinger > Se alle Outlook-indstillinger.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Mailflow. Du kan se POP-, IMAP- og SMTP-indstillingerne for Microsoft 365.
    vælg indstillinger, og vælg derefter mailflow

For at opsætte e-mail for din klient eller enhed skal du brug dit portnummer (IMAP eller POP) til indgående mail og din SMTP til udgående mail.

Bemærk: Hvis du ikke kan konfigurere e-mail med SMTP, bliver din kontos SMTP-godkendelse måske deaktiveret. Du skal først aktivere SMTP-godkendelse.