GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Find min PHP -version ved hjælp af phpinfo

En måde at finde dine kontos PHP -indstillinger på er at uploade et PHP -infoscript. Dette virker på alle konti, der understøtter PHP.

  1. Opret en ny tekstfil, der indeholder følgende linje:
    ? php phpinfo (); ? >
  2. Gem denne fil som info.php .
  3. Upload det til roden på et hvilket som helst website .
  4. Når du har uploadet det, skal du gå til http: // dit domænenavn /info.php

Når du ser denne side, vises hvilken version af PHP du kører, samt alle de installerede PHP -moduler og deres indstillinger.

Flere oplysninger