SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find mit SSL -sikkerhedssegl

Lad besøgende på din hjemmeside vide, at de kan foretage sikre transaktioner på dit website ved at vise vores gratis SSL -sikkerhedssegl på dit website. Du kan få koden og vise seglet, når vi er færdige med at bekræfte din anmodning om SSL -certifikat og udsteder dit SSL -certifikat.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under SSL -certifikater skal du vælge Administrer for certifikatet for det site, du vil føje seglet til.
  3. Under SSL -sikkerhedssegl vælger du din foretrukne farve og dit sprog.
    • Farve : Vælg Lys for hvid baggrund med sort tekst eller Mørk for sort baggrund med hvid tekst.
    • Sprog : Vælg sproget for seglteksten.
  4. Vælg Aktivér, så vises koden til dit sitets segl.

Du kan nu kopiere koden og føje den til HTML -kildekoden for de sider, hvor du vil have SSL -sikkerhedsforsegling vist.

Advarsel:

Hvis du erstatter forældet SSL Security Seal -kode, skal du fjerne den gamle kode og erstatte den med den nye kode.