Find indstillinger til min Microsoft 365-server

Vi anbefaler at bruge Exchange-indstillinger med din Microsoft 365-konto. Visse e-mailklienter understøtter imidlertid ikke Exchange, og du skal da bruge dine serverindstillinger til at konfigurere e-mailklienten manuelt. Brug dit portnummer (IMAP or POP) til indgående mail, og din SMTP til udgående mail.

Bemærk: Brug IMAP, hvis det er muligt, da det giver bedre e-mailsynkronisering på tværs af enheder og konti. Læs mere om forskellen på IMAP og POP.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg E-mail > Synkroniser e-mail.
    E-mailfane og Synkroniser e-mail

Du kan se POP-, IMAP- og SMTP-indstillingerne for Microsoft 365.
E-mailfane og Synkroniser e-mail

Bemærk: Hvis du ikke kan konfigurere e-mail med SMTP, bliver din kontos SMTP-godkendelse måske deaktiveret. Kontakt vores GoDaddy-guider for at få hjælp.