Løs et billede, der linker til sig selv i WordPress

Når konfigureret forkert, kan WordPress gøre dine billeder på din side eller poste link til selve billedet. Dette kan medføre en dårlig brugeroplevelse, hvis brugeren klikker på billedet og forlader siden, eller hvis en søgemaskine ender med at linke til billedet i stedet for dit indlæg. Du kan bruge disse trin til at løse dette problem.

1. Klik på Sider eller Indlæg, alt efter hvad du skal redigere.
  2. Klik på redigeringen under siden eller indlæggets titel.
  3. Klik på billedet i tekstfeltet.
  4. Klik på knappen Rediger for at redigere billedet.
  5. Klik på rullemenuen for Link til, og vælg Ingen .
  6. Klik på knappen Opdater for at gemme dine ændringer i billedet.
  7. Klik på knappen Opdater for at offentliggøre dine ændringer til siden eller indlægget.
  8. Gennemgå din side eller dit indlæg for at bekræfte, at det duplikerede fremhævede billede er blevet fjernet.

Flere oplysninger: