Fjern et domæne fra min Windows -hostingkonto

Du kan fjerne et sekundært domænenavn eller et underdomæne (f.eks. Blog.coolexample.com) fra din hostingkonto, hvis det ikke længere er i brug, eller hvis du skal gøre det til det primære domæne.

Bemærk: Du kan ikke slette det primære domæne fra kontoen, men du kan ændre det primære domæne .

Advarsel: Når du fjerner et sekundært domæne, slettes alle relaterede filer, mapper og webapplikationer fra serveren.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På afsnittet for det sekundære domæne eller underdomæne, du vil fjerne, på Plesk -hjemmesiden, skal du vælge Fjern domæne eller Fjern underdomæne .
    vælg fjern underdomæne

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen ikoner, skal du vælge Vis mere i midten af siden og derefter vælge Fjern hjemmeside eller Fjern underdomæne .

5. Vælg Ja . En bekræftelsesmeddelelse vises, når domænet og dets filer er blevet fjernet.
    Påkrævet: Du skal vente 24 timer, før du kan føje domænet til en anden konto.