Flyt mit domæne væk fra GoDaddy

Flyt dit domæne fra GoDaddy til en anden registrator ved at bruge vores tjekliste til flytning. Du vil ikke kunne flytte dit domæne, hvis det er stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere flytning, hvis en 60-dages lås blev aktiveret efter opdatering af domænekontaktoplysninger, eller hvis dit domæne har Ownership Protection. Hvis du flytter et .UK-domænenavn, skal du opdatere dets IPS-tag.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn ved at klikke direkte på det for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Flyt domæne fra GoDaddy.

Bemærk Er valgmuligheden deaktiveret? Du kan ikke flytte dit domæne, hvis det er stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere flytning, hvis en 60-dages lås blev aktiveret efter opdatering af domænekontaktoplysninger, eller hvis dit domæne har Ownership Protection.

4. Gennemgå tjeklisten for flytning, og vælg Fortsæt med flytning.
    • Hvis dit domæne slutter med .UK, skal du indtaste din nye registrators IPS-tag og dernæst vælge Fuldfør flytning.
  5. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden, og Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  6. Vælg Mine domæner for at gå tilbage til din liste over domæner.

Du er nødt til at fuldføre flytteprocessen sammen med din nye registrator og give vedkommende godkendelseskoden til dit domænenavn.

Relateret trin

• Du kan stadig få fat i din godkendelseskode, selvom valgmuligheden for flytning vises som deaktiveret. Opret og download en eksporterbar liste for at få fat i godkendelseskoderne til dine domæner.
  • Bliv ved med at administrere DNS via GoDaddy ved at tilføje DNS-hosting når flytningen er komplet.