Flyt mit domæne væk fra GoDaddy

Du kan til enhver tid flytte dit domæne fra GoDaddy til en anden registrator. Følg vores tjekliste til overførsel herunder, så klargør vi automatisk dit domæne til en udgående overførsel.

Du kan også forberede en manuel udgående overførsel ved at udføre et par handlinger.

Bemærk: Domæner kan ikke overføres inden for 60 dage efter ny registrering, overførsel eller ændring af kontaktoplysninger, hvis den nuværende registrant valgte, at domæner skal låses i 60 dage efter godkendelse af ændringer. Domæner, som er del af en pakke, kan ikke overføres inden for 120 dage fra en ny registrering.
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg det domæne, du vil flytte.
    skærmbillede af ét valgt domæne
  3. Vælg Flyt til en anden registrator under Overførsel. Hvis dit domæne ikke er kvalificeret, vises en meddelelse med information om det.
    skærmbillede af indstillinger for flytning
  4. Læs oplysningerne i kontrollisten for flytning for at få mere at vide.
    Vigtigt: Privatlivsbeskyttelse deaktiveres, når du har gennemført næste trin. Det sker med henblik på at sikre, at dine domænekontaktoplysninger flyttes til den nye registrator.
  5. Vælg Fortsæt med flytning.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.
  6. (Valgfrit) Vælg Klik her for at se godkendelseskoden, og vælg derefter Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  7. Vælg Mine domæner for at gå tilbage til din liste over domæner.

Huske at låse dit domæne op, inden du fortsætter processen med din nye registrator.