Flyt mit domæne væk fra GoDaddy

Flyt dit domæne fra GoDaddy til en anden registrator ved at bruge vores tjekliste til flytning. Du vil ikke kunne flytte dit domæne, hvis det stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere flytning, eller hvis der blev aktiveret en 60-dages lås efter opdatering af domænekontaktoplysningerne. Du skal bekræfte din identitet for at bekræfte flytningen, hvis dit domæne har Ownership Protection slået til.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn ved at klikke direkte på det for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Flyt domæne fra GoDaddy. Du kan ikke flytte dit domæne inden for 60 dage efter disse handlinger:
  4. Gennemgå tjeklisten for flytning, og vælg Fortsæt med flytning. Hvis dit domæne slutter med .UK, skal du indtaste IPS-tag for din nye registrator og dernæst vælge Gennemfør flytning.

Bemærk: Du skal bekræfte din identitet, hvis du har domænebeskyttelse til dit domæne. Vi sender dig automatisk en bekræftelseskode, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangsadgangskode til den e-mailadresse, du anvender som registrant.

5. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden, og Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  6. Vælg Mine domæner for at gå tilbage til din liste over domæner.

Gennemfør flytteprocessen sammen med din nye registrator og give vedkommende godkendelseskoden til dit domænenavn.

Relaterede trin

• Opret og download en eksporterbar liste for at få fat i godkendelseskoderne til dine domæner.
  • Bliv ved med at administrere DNS via GoDaddy ved at tilføje DNS-hosting når flytningen er komplet.