Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forståelse af konti i forhandlerprogrammet

Forhandlerprogrammet er fleksibelt, når det gælder opsætning og administration af konti. Selvom vi holder øje med sikkerheden, er det nemt at interagere med de forskellige konti.

Bemærk: For at modtage support for en konto skal du have brugernavnet eller kundenummeret og den 4-cifrede support-PIN -kode for den pågældende konto.

GoDaddy

• Den konto, hvor du køber, og forny årligt din forhandlerplan.
  • Den konto, hvor du opdaterer kommissionsbetalingsoplysninger, bruger dine gratis produkter og får adgang til Forhandlerkontrolcenter .
  • Du modtager ikke provision eller modtager særlige rabatter på køb foretaget med denne konto.

Kundekonto

• Konti for køb af produkter til udsalgspris fra din forhandlerbutik. Enhver besøgende på din butiksfacade kan tilmelde sig og administrere en af disse konti.
  • Du tjener kommission på alle køb foretaget med disse konti.
  • Som standard kan du få adgang til kundekonti som en delegeret person , f.eks. For at åbne og bruge deres produkter.

Rabatkundekonto

Underforhandlerkonto

• Konti konfigureret som kunde hos en superforhandler.
  • Du kan kun købe Basic- eller Pro -forhandlerplaner med disse konti.
  • Superforhandlere bestiller provision på salg eller fornyelse af underforhandlerplaner samt kommissioner fra underforhandleres produktsalg.